måndag 9 mars 2015

Dala Demokraten

I dagens post ligger ett kuvert från en medlem i sticka till små .. Hon betyder mycket för mig & för vårt projekt, eftersom hon tagit stickatillsmå till Dalarna ! 
I kuvertet ligger en tidnings artikel och ett reportage om bla. Hur det på olika ställen i Dalarna står stickkorgar utsatta och folk kan medans de fikar / väntar etc sticka en rät en avig och göra skillnad ... På siljans konditori står en korg med garn och stickor och det blir en baby filt att skicka vidare. 
När jag startade projektet för 3 år sedan så sa jag "tänk om 10 personer förutom jag vill vara med" idag är det mer än 10 personer med Anknytning till Dalarna som stickar / skickar / samlar in! 
Så tack Dalarna och alla Ni som bidrar!! 



3 kommentarer:

  1. Javisst är det magiskt, att tio blev så många och att man medan man fikar kan sticka på en filt som värmer någon långt borta. Tänk vilket spännande garnnystan du satte i rullning den där dagen du bestämde dig att göra något när du hörde att spädbarn skickades hem i tidningspapper. Magiskt. Tack du världsförbättrare.
    Kramen

    SvaraRadera
  2. Javisst är det magiskt, att tio blev så många och att man medan man fikar kan sticka på en filt som värmer någon långt borta. Tänk vilket spännande garnnystan du satte i rullning den där dagen du bestämde dig att göra något när du hörde att spädbarn skickades hem i tidningspapper. Magiskt. Tack du världsförbättrare.
    Kramen

    SvaraRadera
  3. Snart finns det en korg på Leksands Kulturhus också. Häromdan kom en "ny" stickerska och överlämnade tre små tröjor. Skickar dem med Liv när hon kommer.
    Kram Marina

    SvaraRadera